Виновник инцидента:   Milarservice SRL
 Заявитель инцидента 
Royal-Progres 
 03/03/2014 
Комментарий заявителя
In luna Decembrie 2013 am efectuat o ruta UA-MD.Suma de 12,607.48 MDL nu a fost achitata pina in prezent.Am aflat de la deja fostul lucrator al firmei ca aceastea din urma se inchide,iar directorul a disparut cu toti banii!Noi am investit in motorina,in camion,salariu pe care soferul l-a primit,iar compania a avut doar perderi! Directorul companiei cred ca se simte acum minunat pe banii nostri si altor pagubasi ,iar noi ne smintim de cap!
Ответ виновника:


Комментарии пользователей:
V E G A LOGISTIC SRL transportator  
19/09/2014 
Stringeti-va mai multe firme care ati avut de suferit in urma acestei companii Milarservice si dati persoanele implicate la politie in urmarire internationala, daca calca pe teritoriul uniunii Europene imediat ia-ti prins, Bafta si succes la toti!!!
 
PRIVAT-TRANS  
12/09/2014 
Litanalex aceleasi persoane
 
HTR-SPEDITION  
11/03/2014 
Aceaiasi soarta o avem si noi, compania HD TRANSPORT , in luna noiembrie am efectuat o cursa din Cehia spre Chisinau, marfa pentru Supraten, si tot ne-au intins cu banii pina au disparut. Noi ca idee nu mai murim de la 1900 Euro, ca sintem companie mare, dar sper ca cel ce se foloseste de banii nostri si a tuturor colegilor care au avut de suferit de pe urma acestuia, sa fie pedepsit ori cu legea ori in afara legii...Pregatiti-va de cei mai rau, nu uitati ca aveti familie...
 

Всего по запросу: 3

Refresh